Отзывы
Имя *
Номер телефона *
Email *
Город *
Отзыв *
Преимущества *
Недостатки *
Оценка

Найдено: 4
Вікторія Київ 09 липня 2020
Замовили двері,доставка та монтаж було виконано в зазначений термін, особлива подяка менеджеру Лариси з салону Всі Двері з ТЦ Аракса,за професійний підхід, у нас із 4 дверей,одна нестандартного розміру, і не кожна фабрика виготовляє індувідуальний розмір,Ларіса знайшла фабрику яка зробила такуж саму модель та самостійно підібрала нам колір до інших 3 дверей,ми дуже задоволені! Будемо знати куди звертатися наступного разу!Дякуємо!Успіху та процвітання!
Преимущества: Сервіс і робота менеджера Лариси.
Недостатки: Немає
Администрация магазина «Все двери» 12 червня 2020
Доброго дня, Вікторія! Дякуємо за відгук та теплі слова про наших співробітників. Будемо і надалі підвищувати наш рівень сервісу.
Svitlana Kondratenko 01 червня 2020
Доброго вечора.Замовляли достатньо дорогі двері преміум класу.Велика подяка монтажних. Встановлення дверей відбулося на найвищому рівні та з високим професіоналізмом. Скарг немає. Але затримали поставку на 1,5 тижні.
Преимущества: робота монтажників
Недостатки: затримка дверей на 1,5 тижні
Администрация магазина «Все двери» 12 червня 2020
Доброго дня, Світлано! Просимо вибачення за ситуацію, що склалася. У зв'язку з впровадженням карантину відбулися затримки зі сторони фабрики. Дякуємо, що обрали нашу компанію
Андрей Киев 05 червня 2020
Редко пишу отзывы, но в этом магазине на столько порадовали сервисом, что все таки решил написать и поблагодарить. Так как делали ремонт дома, решили сразу поменять и двери, для покупки обратились в магазин ВСІ ДВЕРІ на Петровке в Епицентре. При заказе дверей нам был озвучен срок доставки 75 дней, нас такой срок устраивал так как мы понимали, что для такого вида товара необходимо время на производство, хотя конечно хотелось получить все пораньше. Но! Уже через 50 дней нам набрал менеджер и сообщил, что двери уже на складе и что в удобное для нас время их могут привезти и смонтировать. Мы конечно же согласились, и договорились на следующий день. На следующий день нам все привезли, в оперативные сроки установили и даже прибрались за собой. Ребята спасибо большое за оперативность и сервис. Отдельно благодарим менеджера Дмитрия, который нам все оформлял и сразу сообщил о возможности досрочной поставки. Рекомендуем этот магазин!
Преимущества: Сервис и работа менеджера Дмитрия.
Недостатки: Их нет
Администрация магазина «Все двери» 12 червня 2020
Доброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук та теплі слова про наших співробітників.
Олег (Киев) 16 июля 2019
Замовляв двері. Все прийшло значно раніше, а ніж очікував. Якість дверей на належному рівні. Сервіс і супроводження замовлення високої якості. (Супровід здійснював менеджер Дмитро).В разі необхідності повторно буду користуватись сервісом компаніі.
Преимущества: Якість дверей
Недостатки: Відсутні
Администрация магазина «Все двери» 12 червня 2020

Олег, дякуємо за відгук та теплі слова.