0800308803
Замовити дзвінок
Відгуки
Ім'я *
Номер телефону *
Email *
Місто *
Відгук *
Переваги *
Недоліки *
Оцінка

Найдено: 4
Вікторія Київ 09 липня 2020
Замовили двері,доставка та монтаж було виконано в зазначений термін, особлива подяка менеджеру Лариси з салону Всі Двері з ТЦ Аракса,за професійний підхід, у нас із 4 дверей,одна нестандартного розміру, і не кожна фабрика виготовляє індувідуальний розмір,Ларіса знайшла фабрику яка зробила такуж саму модель та самостійно підібрала нам колір до інших 3 дверей,ми дуже задоволені! Будемо знати куди звертатися наступного разу!Дякуємо!Успіху та процвітання!
Переваги: Сервіс і робота менеджера Лариси.
Недоліки: немає
Адміністрація магазину «Всі двері» 12 червня 2020
Доброго дня, Вікторія! Дякуємо за відгук та теплі слова про наших співробітників. Будемо і надалі підвищувати наш рівень сервісу.
Svitlana Kondratenko 01 червня 2020
Доброго вечора.Замовляли достатньо дорогі двері преміум класу.Велика подяка монтажних. Встановлення дверей відбулося на найвищому рівні та з високим професіоналізмом. Скарг немає. Але затримали поставку на 1,5 тижні.
Переваги: робота монтажників
Недоліки: затримка дверей на 1,5 тижні
Адміністрація магазину «Всі двері» 12 червня 2020
Доброго дня, Світлано! Просимо вибачення за ситуацію, що склалася. У зв'язку з впровадженням карантину відбулися затримки зі сторони фабрики. Дякуємо, що обрали нашу компанію
Андрей Киев 05 червня 2020
Редко пишу отзывы, но в этом магазине на столько порадовали сервисом, что все таки решил написать и поблагодарить. Так как делали ремонт дома, решили сразу поменять и двери, для покупки обратились в магазин ВСІ ДВЕРІ на Петровке в Епицентре. При заказе дверей нам был озвучен срок доставки 75 дней, нас такой срок устраивал так как мы понимали, что для такого вида товара необходимо время на производство, хотя конечно хотелось получить все пораньше. Но! Уже через 50 дней нам набрал менеджер и сообщил, что двери уже на складе и что в удобное для нас время их могут привезти и смонтировать. Мы конечно же согласились, и договорились на следующий день. На следующий день нам все привезли, в оперативные сроки установили и даже прибрались за собой. Ребята спасибо большое за оперативность и сервис. Отдельно благодарим менеджера Дмитрия, который нам все оформлял и сразу сообщил о возможности досрочной поставки. Рекомендуем этот магазин!
Переваги: Сервис и работа менеджера Дмитрия.
Недоліки: Их нет
Адміністрація магазину «Всі двері» 12 червня 2020
Доброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук та теплі слова про наших співробітників.
Олег (Киев) 16 июля 2019
Замовляв двері. Все прийшло значно раніше, а ніж очікував. Якість дверей на належному рівні. Сервіс і супроводження замовлення високої якості. (Супровід здійснював менеджер Дмитро).В разі необхідності повторно буду користуватись сервісом компаніі.
Переваги: Відсутні
Недоліки: Доброго дня, Олег! Дякуємо за Ваш відгук та оцінку нашої роботи
Адміністрація магазину «Всі двері» 12 червня 2020

Олег, дякуємо за відгук та теплі слова.